top of page
off-road-travel-dirt-road-road.jpg
LOGOQS 2.png

RED OFFROAD TRIP

PREMIUM STANDARD

Quiksteel Premium standard is hét product voor het maken van vrijwel alles waar kit, lijm & tape de klus niet kunnen klaren. 

Ook in deze situatie heeft Quiksteel Premium Standard de dag weer weten te redden.

Waar Quiksteel voornamelijk beroemd mee is geworden, is het kunnen repareren van motorblokken, versnellingsbakken, brandstoftanks, etc. zonder deze te hoeven demonteren of de vloeistoffen hiervan te moeten verwijderen. Quiksteel is sterk genoeg om een kwalitatieve permanente reparatie te verzorgen.

Daarnaast is Quiksteel het product voor nog meer dan 1000 andere reparaties, van afgebroken kapjes, tot kapot draad etc. Het is niet voor niets het meest multifunctionele reparatie middel dat er te verkrijgen is.

16002.jpg

Quiksteel is een permanente reparatie. Wanneer u dit op de juiste manier gebruikt, is een bijvoorbeeld een met Quiksteel gerepareerde carterpan minstens net zo goed, dan wel beter, dan een nieuw exemplaar. Waarbij het vervangen van het onderdeel niet alleen veel duurder is, maar ook veel meer tijd kost.

Ook is niet iedereen handig genoeg om een Carterpan te vervangen, maar wel kan iedereen met Quiksteel werken.

WAAROM QUIKSTEEL ONMISBAAR IS TIJDENS JE 4X4 RIT

Luchtfoto van een Road

SUPER SNEL & SUPER STERK

Met Quiksteel maak je supersnel een super sterke permanente reparatie. Zoals in de video hierboven te zien of in de foto hiernaast. 

Quiksteel is namelijk na 15 minuten al op volledige sterkte. Hierdoor kan je heel snel een reparatie uitvoeren op locatie zonder daarvoor specifiek gereedschap benodigd te zijn.

Quiksteel is sterk genoeg, (Afschuifsterkte van van 134 kg per vierkante centimeter en een treksterkte van 1100KG per vierkante centimeter) om deze reparatie uit te voeren, en vol vertrouwen verder te kunnen rijden in de meest barre situaties.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Met Quiksteel kan iedereen reparaties uitvoeren, simpelweg de te repareren plek schoon en vetvrij maken, benodigde hoeveelheid afscheuren/snijden, kneden, en op de te repareren plek aanbrengen. 

Kind kan de was doen! Dus ook in de meest barre & krappe plekken kan er snel en doelgericht iets gepareerd worden.

Off Road Race
4x4 Adventures

HECHT OOK OP EEN NATTE ONDERGROND

Quiksteel hecht ook op een natte ondergrond of zelfs helemaal onder water, de hechting is niet minder goed, alleen het proces (zeker onder water) kan langer duren, +/-5min. Maar er is dus niets wat je kan tegenhouden om een reparatie met Quiksteel uit te voeren.

KOSTENBESPAREND

Automonteurs

UNIQUE FEATURES:

white-clock-icon-png-21.png

Super snelle reparatie - Quiksteel is binnen 15 minuten op volle sterkte, dus wordt je opgehouden, of snel iets gerepareerd hebben? Binnen 15 minuten kun je weer door, en na een uur compleet te bewerken zoals metaal.

hecht123.png

Hecht op alle materialen - Waaronder: Alle metalen, glasvezel, kunststoffen, glas, hout, keramiek, baksteen, enz. met uitzondering van rubber.

white-full-screen-icon-5.png

Multifunctioneel - Of je nou werkt aan een vrachtwagen, klassieke auto, boot, model vliegtuigje of iets in en om het huis, Quiksteel is het middel voor snelle, sterke en strakke reparatie.

icon-water.png

Water - Quiksteel werkt ook onder water! Quiksteel hecht en "droogt" ook onder water. Het zelfde voor natte ondergronden. Daarnaast is Quiksteel NSF-Drinking water Approved. Dus mag ook in direct contact komen met drinkwater en zal geen stoffen achterlaten.

chemical-icon-png-21448.png

Bestand tegen chemicaliën - Veilig te gebruiken met brandstoffen, koelvloeistoffen, oliën en nog veel meer. De Quiksteel reparatie zal niet worden aangetast of de vloeistof aantasten.

Nog steeds vragen?

Bekijk dan onze frequently asked questions (FAQ) of neem contact met ons op: 

info@fiqsworkx.nl of in de Chat rechtsonder

bottom of page