top of page
tb-2017-bedrijfinbeeld-131.jpg
LOGOQS 2.png

AUTOMOTIVE REPARATIES

WAAROM QUIKSTEEL

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Iedereen kan reparaties uitvoeren met Quiksteel! Het stappenplan:

1. Vetvrij en schoonmaken van te repareren object.

2. Benodigde hoeveelheid Quiksteel doseren/snijden.

3. Kneden en mixen.

4. Aanbrengen op de te repareren plek. Klaar!

Zo simpel werkt Quiksteel. Ook onder tijdsdruk en op lastig bereikbare plekken kan snel en effectief gerepareerd worden met Quiksteel.

IMG_0942_edited.png
Schermafbeelding 2021-06-14 om 21.21.18.

HECHT OOK OP EEN NATTE ONDERGROND

Ook onder de meest moeilijke omstandigheden staat Quiksteel voor je klaar. Het hecht bijvoorbeeld ook op een natte ondergrond. Zelfs onder water! Bij gebruik op natte ondergrond of onder water blijft de hechting intact. Wel kan het uitharden langer duren. Zeker onder water. Ga uit van 5 minuten langer, dus +/- 20 minuten.

KOSTENBESPAREND

Quiksteel zorgt voor een permanente reparatie. Wanneer je onze producten op de juiste manier gebruikt, is bijvoorbeeld een met Quiksteel gerepareerde carterpan minstens zo sterk, zo niet sterker, dan een nieuw exemplaar. Je bespaart niet alleen kosten, maar ook tijd. Je hoeft het onderdeel immers niet te wisselen! Extra voordeel: met Quiksteel kun je reparaties uitvoeren zonder monteurs ervaring.

Automonteurs
Schermafbeelding 2020-12-19 om 11.13.32.

Met Quiksteel maak je supersnel een super sterke permanente reparatie. Zoals te zien op de foto hiernaast. 

Quiksteel is namelijk na 15 minuten al op volledige sterkte. Hierdoor kan je heel snel een reparatie uitvoeren op locatie zonder daarvoor specifiek gereedschap benodigd te zijn.

Quiksteel is sterk genoeg, (Afschuifsterkte van van 134 kg per vierkante centimeter en een treksterkte van 1100KG per vierkante centimeter) om deze reparatie uit te voeren, en vol vertrouwen verder te kunnen rijden in de meest barre situaties.

Actuele voorbeelden zie onderaan page

SUPER SNEL & SUPER STERK

VOORBEELDEN:

IMG_0942_edited.png
7f5ae8db-4aa8-4527-870e-c7e94e476505.JPG
DSC_0058_edited.jpg
Schermafbeelding 2020-12-01 om 21.38.21.

SLK - Bumper reparatie

C10 - Radiator Reparatie

Uitlaat Reparatie

Draad Reparatie

UNIEKE EIGENSCHAPPEN:

white-clock-icon-png-21.png

Super snelle reparatie - Quiksteel is binnen 15 minuten op volle sterkte, dus wordt je opgehouden, of snel iets gerepareerd hebben? Binnen 15 minuten kun je weer door, en na een uur compleet te bewerken zoals metaal.

hecht123.png

Hecht op alle materialen - Waaronder: Alle metalen, glasvezel, kunststoffen, glas, hout, keramiek, baksteen, enz.

white-full-screen-icon-5.png

Multifunctioneel - Of je nou werkt aan een vrachtwagen, klassieke auto, boot, model vliegtuigje of iets in en om het huis, Quiksteel is het middel voor snelle, sterke en strakke reparatie.

icon-water.png

Water - Quiksteel werkt ook onder water! Quiksteel hecht en "droogt" ook onder water. Het zelfde voor natte ondergronden. Daarnaast is Quiksteel NSF-Drinking water Approved. Dus mag ook in direct contact komen met drinkwater en zal geen stoffen achterlaten.

chemical-icon-png-21448.png

Bestand tegen chemicaliën - Veilig te gebruiken met brandstoffen, koelvloeistoffen, oliën en nog veel meer. De Quiksteel reparatie zal niet worden aangetast of de vloeistof aantasten.

White Snowflake

Ook onder 0°  te gebruiken - Quiksteel is als enige epoxy repair te gebruiken tot -10° Celsius. Mede hierdoor is een winterse snelle reparatie ook geen partij voor Quiksteel en hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur.

107818kopie.png

Bestand Tot 260° C - Quiksteel is als enige epoxy repair bestand tot temperaturen van 260° Celcius. Mede hierdoor is het een ideaal product om bijvoorbeeld ook uitlaten of delen van of aan een motorblok te repareren. Is dit niet hittebestendig genoeg? Bekijk dan onze Extreme Heat variant, deze gaat tot maarliefst 1300° C

unnamed.png

3 Jaar houdbaar, ook geopend!- Quiksteel is 3 jaar houdbaar, zelfs opening van de verpakking veranderd niets aan de houdbaarheid!

Nog steeds vragen?

Bekijk dan onze frequently asked questions (FAQ) of neem contact met ons op: 

info@fiqsworkx.nl of in de Chat rechtsonder

bottom of page