top of page
DJI_20201203_192915_368_edited.jpg
LOGOQS 2.png

HOE HET WERKT

Al 15 minuten na het aanbrengen is de reparatie gegarandeerd. Na een uur is Quiksteel op

volledige sterkte en klaar voor eventuele nabewerking. Denk hierbij aan: schuren, spuiten,

verven, vijlen, maar ook boren en tappen!

Quiksteel zorgt voor een snelle en permanente reparatie, die ook na jaren zijn kracht

behoudt. In slechts 15 minuten is het object weer volledig te gebruiken. Ideaal voor onderweg of in competitie.

HOE WERKT HET:

OPBRENGEN & BEWERKEN

Al 15 minuten na het aanbrengen is de reparatie gegarandeerd. Na een uur is Quiksteel op volledige sterkte en klaar voor eventuele nabewerking. Denk hierbij aan: schuren, spuiten, verven, vijlen, maar ook boren en tappen!

Quiksteel zorgt voor een snelle en permanente reparatie, die ook na jaren zijn kracht behoudt. In slechts 15 minuten is het object weer volledig te gebruiken. Ideaal voor onderweg of in competitie.

DSC_0035_edited.jpg

VOORBEREIDING

AFSNIJDEN & MIXEN

Snijd* met een mes de benodigde hoeveelheid af. Kneed de afgesneden hoeveelheid totdat het 1 egale kleur heeft. Door de chemische reactie wordt ook warmte afgegeven. Dit is een signaal dat Quiksteel klaar is voor gebruik.

 

Let op! Binnen 5 minuten start het hardingsproces en begint Quiksteel zijn vorm te behouden. Zorg dus dat je kort na het mengen de reparatie kunt uitvoeren!

 

*tip: Snijden heeft de voorkeur boven breken. Zo voorkom je dat ongebruikte pasta al wordt gemixed en daarmee onbruikbaar wordt.

DSC_0015_edited.jpg
DSC_0058_edited.jpg

AANBRENGEN

Na het mengen van Quiksteel kun je het aanbrengen op het te repareren object. Druk stevig om maximale hechting te bereiken. Tip voor een glad resultaat: met een natte vinger kun je zorgen voor een gladde afwerking. Het is belangrijk dit te doen in de 5 minuten dat Quiksteel begint uit te harden. Na 1 uur is ook schuren, slijpen, vijlen, enz. mogelijk.

Automonteurs

Voor optimale hechting van Quiksteel is het belangrijk dat de ondergrond compleet schoon

en vetvrij is. Alleen dan kan optimale sterkte van de reparatie gegarandeerd worden.

Opruwen van het oppervlak is ook aan te raden voor een maximaal resultaat.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN:

white-clock-icon-png-21.png

Super snelle reparatie - Quiksteel is binnen 15 minuten op volle sterkte, dus wordt je opgehouden, of snel iets gerepareerd hebben? Binnen 15 minuten kun je weer door, en na een uur compleet te bewerken zoals metaal.

hecht123.png

Hecht op alle materialen - Waaronder: Alle metalen, glasvezel, kunststoffen, glas, hout, keramiek, baksteen, enz.

white-full-screen-icon-5.png

Multifunctioneel - Of je nou werkt aan een vrachtwagen, klassieke auto, boot, model vliegtuigje of iets in en om het huis, Quiksteel is het middel voor snelle, sterke en strakke reparatie.

icon-water.png

Water - Quiksteel werkt ook onder water! Quiksteel hecht en "droogt" ook onder water. Het zelfde voor natte ondergronden. Daarnaast is Quiksteel NSF-Drinking water Approved. Dus mag ook in direct contact komen met drinkwater en zal geen stoffen achterlaten.

chemical-icon-png-21448.png

Bestand tegen chemicaliën - Veilig te gebruiken met brandstoffen, koelvloeistoffen, oliën en nog veel meer. De Quiksteel reparatie zal niet worden aangetast of de vloeistof aantasten.

White Snowflake

Ook onder 0°  te gebruiken - Quiksteel is als enige epoxy repair te gebruiken tot -10° Celsius. Mede hierdoor is een winterse snelle reparatie ook geen partij voor Quiksteel en hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur.

107818kopie.png

Bestand Tot 260° C - Quiksteel is als enige epoxy repair bestand tot temperaturen van 260° Celcius. Mede hierdoor is het een ideaal product om bijvoorbeeld ook uitlaten of delen van of aan een motorblok te repareren. Is dit niet hittebestendig genoeg? Bekijk dan onze Extreme Heat variant, deze gaat tot maarliefst 1300° C

unnamed.png

3 Jaar houdbaar, ook geopend!- Quiksteel is 3 jaar houdbaar, zelfs opening van de verpakking veranderd niets aan de houdbaarheid!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Quiksteel kopen? Bestel nu of koop het bij een locale dealer!

Nog steeds vragen?

Bekijk dan onze frequently asked questions (FAQ) of neem contact met ons op: 

info@fiqsworkx.nl of in de Chat rechtsonder

bottom of page